Despre noi

Centrul educațional Lumea Cocoricilor este locul în care copilul tău descoperă lumea prin joc, își dezvoltă personalitatea unică și se pregătește pentru viață. Suntem onorați să fim parte din ‘cei șapte ani de acasă’ ai copilului dumneavoastră, pentru că știm cât sunt de importanți în formarea viitorilor adulți.

Credem în educație și vrem să o aducem la nivel de artă, pentru că acolo își are locul. Spre deosebire de celelalte arte care bucură prezentul, educația aduce foloase viitorului. O responsabilitate mare, mare, și totuși o joacă de copii.

Spunem asta pentru că jocul este cea mai naturală formă de învățare și, în același timp, de exprimare. Un bun observator al jocului copilului poate obține informații prețioase pe care le poate utiliza ulterior pentru a personaliza procesul de învățare. Noi înțelegem că fiecare copil este unic și ne adaptăm metodele pentru a-l ajuta să își atingă potențialul maxim.

Credem în empatie și blândețe, în soluții și alternative pozitive, în bunătate și talent. Adaptăm curricula de învățare a Ministerului Educației la nevoile fiecărui copil și abordăm învățarea constructiv și creativ.

Oferta educationala